Op stap met een crazy cat lady… The Longhouse in Clanwilliam, Zuid-Afrika

Je moet mij niet goed kennen om te weten dat ik een kattenvrouwtje ben. Een fietsbel, t-shirts, een portefeuille, een haarborstel, notitieboekjes, een handtas, oorbellen, … bij mij staan er katten op. Ik heb mijn trein al ettelijke keren gemist omdat ik onderweg katten zie die ik te lang aai.

Ook tijdens uitstapjes oefenen katten een grote aantrekkingskracht op mij uit. Op de geheugenkaart van mijn camera staan dus niet alleen foto’s van bekende gebouwen of lekkere maaltijden. In The Longhouse, een guest house in Clanwilliam in Zuid-Afrika, ontmoette ik dit zwarte exemplaar. Of liever, betrapte ik hem 🙂

Ja, dit kan wel eens een vaste blogrubriek worden 😉

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *